FiNEXPERT, cea mai mare companie românească de consultanță financiar-contabilă și fiscalitate, anunță schimbări în echipa de management.

După 8 ani de proiecte de succes, multe sesiuni de zâmbete și ședințe de brainstorming alături de Edouard Millot, acesta s-a retras din board-ul FiNEXPERT.
Edouard a început colaborarea cu FiNEXPERT în 2010.

Experiența sa de peste 15 ani în domeniul consultanței financiare, precum și implicarea sa în proiectele FiNEXPERT au motivat decizia de a-i propune, în 2012, să devină Partener.

Îi mulțumim lui Edouard pentru profesionalismul și implicarea sa în dezvoltarea FiNEXPERT, în mod special pentru că a apropiat Franța de România și ne-a oferit posibilitatea să ne extindem și mai mult serviciile de consultanță către companii franceze. De asemenea, suntem profund recunoscători pentru modul inedit, asezonat cu umor și căldură, prin care a promovat imaginea echipei FiNEXPERT atât în România, cât și în afara țării.

Deși agenda viitoare a lui Edouard Millot este de a dezvolta în continuare proiecte în domeniul consultanței de afaceri, rămânem apropiați pentru a realiza noi proiecte comune.

Continuăm și în anul 2018 să susținem creșterea afacerii și dezvoltarea serviciilor  pentru a răspunde cât mai adaptat nevoilor și solicitărilor clienților noștri.

Echipa de conducere a FiNEXPERT vă stă la dispoziție pentru orice întrebare legată de această schimbare, precum și pentru a vă oferi răspunsuri și soluții pentru eventuale probleme care necesită consultanță financiar-contabilă sau fiscală.
Any presented information is general and is not meant to address the specific conditions of a particular individual or legal person. Although we try to provide accurate and up-to-date information, there is no warranty that such information is accurate at the time of its receipt or that it continues to be accurate. No action should be taken based on this information without relevant professional assistance following a careful examination of the circumstances that are typical of a particular state of affairs.