Mai aveți la dispoziție câteva zile din acest an pentru a redirecționa o parte din impozitul pe venit către persoane care au nevoie de ajutor și, astfel, să puteți contribui la schimbarea în mai bine a unei vieți.

Modalitatea de redirecționare este foarte simplă:
• Calculați suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit și suma aferentă 0,5% din cifra de afaceri;
• Valoarea cea mai mică dintre cele două sume calculate va reduce impozitul pe profit datorat;
• Apoi semnați un contract de sponsorizare cu un ONG și virați suma către ei;
• De asemenea, și persoanele fizice autorizate pot acorda sposorizare în limita a 5% din venitul net stabilit conform normelor fiscale, cheltuielile cu sponsorizarea fiind deductibile.

Puteți decide destinația banilor pe care oricum i-ați plăti către stat. Această destinație înseamnă iubire și profundă recunoștință din partea celor aflați în dificultate.

ONG-uri pe care noi le susținem și vi le propunem:

1. ASOCIAȚIA THE SOCIAL INCUBATOR

20% din impozitul pe profit va asigura tinerilor abandonați de familie îndrumarea către o școală profesională, o facultate sau un loc de muncă stabil.
SUSȚINE-LE CAUZA>>



2. FUNDAȚIA REGINA MARIA

20% din impozitul pe profit înseamnă pentru persoanele fără asigurare medicală sau cu venituri mici, șansa la tratament de calitate și vindecare.
SUSȚINE-LE CAUZA>>




3. ASOCIAȚIA DE SPRIJIN A COPIILOR HANDICAPAȚI FIZIC

20% din impozitul pe profit îi va ajuta pe acești copii să se bucure de o tabără de vară adaptată nevoilor lor.
SUSȚINE-LE CAUZA >>



4. ATELIERE FĂRĂ FRONTIERE

20% din impozitul pe profit îi va ajuta pe copiii și tinerii din comunități defavorizate să aibă acces la învățământ de calitate.
SUSȚINE-LE CAUZA >>



5. ASOCIAȚIA CASIOPEEA

20% din impozitul pe profit va susține cele 8000 de femei diagnosticate în fiecare an cu cancer la sân în evoluția lor spre redobândirea speranței.
SUSȚINE-LE CAUZA>>



6. ASOCIAȚIA VALENTINA

20% din impozitul pe profit va ajuta 45 copii cu rechizite și hrană pentru un an întreg.
SUSȚINE-LE CAUZA>>



7. FUNDAȚIA TERRE DES HOMMES

20% din impozitul pe profit îi ajută pe copiii abuzați, neglijați sau exploatați din 35 de țări să treacă peste traume și să aibă cu adevărat o copilărie.
SUSȚINE-LE CAUZA>>



8. FUNDAȚIA RONALD MCDONALD

20% din impozitul pe profit va face posibilă achiziționarea unor echipamente performante, care vor ajuta la investigarea timpurie a unor boli infantile grave, precum: cancer, leucemie, malformații, paralizie.
SUSȚINE-LE CAUZA>>



9. FUNDAȚIA PREȚUIEȘTE VIAȚA

20% din impozitul pe profit poate salva viețile copiilor bolnavi de cancer internați la Spitalul Fundeni.
SUSȚINE-LE CAUZA>>



10. ASOCIAȚIA DE TERAPIE COMPORTAMENTALĂ APLICATĂ

20% din impozitul pe profit va ajuta la înființarea celui de-al treilea centru național de terapie, unde 70 copii bolnavi de autism sunt ajutați prin terapia recuperatorie ABA.
SUSȚINE-LE CAUZA>>



Fie că alegeți să redirecționați impozitul pe profit către un ONG care desfășoară activități educaționale, fie că alegeți un ONG care încearcă să readucă sănătatea copiilor sau alegeți să oferiți excursii, rechizite sau haine, important este ca cei 20% să meargă către o asociație non-guvernamentală care aduce un zâmbet unui om mai puțin norocos.

Vă mulțumim tuturor pentru implicare!
Any presented information is general and is not meant to address the specific conditions of a particular individual or legal person. Although we try to provide accurate and up-to-date information, there is no warranty that such information is accurate at the time of its receipt or that it continues to be accurate. No action should be taken based on this information without relevant professional assistance following a careful examination of the circumstances that are typical of a particular state of affairs.