Evenimente

csm_Travailler_avec_Thimm_site_fr_dfe8f4ece7.png

05.09.2019

Alături de Thimm Packaging - prezentare tehnică

Evenimente

CCIFER și Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu (CFAS) au plăcerea de a va invita în data de 26 septembrie la un eveniment organizat la Thimm Packaging, în Sibiu.

level-up-01-.png

10.07.2019

Level Up

Evenimente

Împreună cu prietenii noștri de la Horvath & Partners, dăm startul seriei de evenimente Level Up. Aici, alături de profesioniști din domeniu, vom lansa discuții și vom genera dezbateri despre subiecte de actualitate din lumea fiscalității. Acceptă provocarea și level up! 

web-mailchimp-.png

28.05.2019

FiNEXPERT @ Tax & Finance Forum

Evenimente

Pe 28 și 29 mai, vă invităm la Tax & Finance Forum, eveniment organizat de Business Mark, unde vom discuta despre subiecte de actualitate din lumea fiscalității. Trendurile din legislația fiscală, impozitele directe și indirecte sau modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală vor fi dezbătute pe parcursul a două zile, în cadrul unor conferințe și seminarii ținute de specialiști din domeniu.

romanian business leaders 2019

13.03.2019

FiNEXPERT @ Romanian Business Leaders Summit

Evenimente

Fie că vorbim despre educație, spirit antreprenorial sau implicare activă în societate, ne alăturăm cu toate resursele noastre comunității de antreprenori și manageri care și-au unit forțele pentru a crea o societate mai bună atât pentru oameni, cât și pentru business. Așa că vă invităm cu entuziasm să ne vedem la Romanian Business Leaders Summit.

BACK2Business 2019

11.03.2019

FiNEXPERT @ BACK 2 Business 3rd Edition Bucharest

Evenimente

BACK 2 Business reunește peste 500 de lideri din domeniul afacerilor la cea de-a treia ediție a evenimentului de networking. Suntem încântați să vă anunțăm că FiNEXPERT va fi prezent la acest eveniment. Ne vedem în data de 11 martie 2019, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

pad 2019

11.03.2019

FiNEXPERT @ Practical Accounting Days

Evenimente

În data de 11 martie, ne vedem la ediția cu numărul 14 a evenimentului Practical Accounting Days. V-am pregătit ultimele noutăți despre mediul business, noi oportunități de început de carieră și un workshop care pune teoria la treabă la care vă așteptăm în număr cât mai mare.

bb-mailchimp-.png

20.02.2019

Business Breakfast București - 12 martie, Hotel Sheraton

Evenimente

La ce modificări semnificative ne putem aștepta în 2019 în ceea ce privește impozitarea directă? Care sunt implicațiile impozitării persoanelor fizice? De ce este atât de important auditul intern?

33136363-1540168786093409-141749082002554880-o-.jpg

21.06.2018

Conferința: Telemunca - impact și beneficii, Hotel Unirea, Iași, 21 iunie

Evenimente

De interes pentru companiile din Iași. Vreți să aflați toate informațiile despre modalitatea de desfășurare a activitățiii de către salariat în regim de telemună? Despre domeniile de activitate în care este posibilă desfășurarea acestei activități? Despre beneficiile salariale și riscurile fiscale? În cazul în care aceste subiecte se află în aria dvs. de inetres, vă informăm că toate aceste subiecte vor fi discutate în cadrul Conferinței Telemunca - impact și beneficii.

bb cj

17.05.2018

Business Breakfast Cluj Napoca - 17 mai 2018, The Office

Evenimente

Ce mai rămâne din profitul unei companii? Care sunt noutățile și tendințele TVA? Ce provocări ne așteaptă în zona impozitării persoanelor fizice? Care sunt beneficiile, rigorile și impedimentele privind telemunca?

15.03.2018

Business Breakfast București - Putem avea stabilitate în business având în vedere instabilitatea legislativă

Evenimente

Ce mai rămâne din profitul unei companii? Care sunt noutățile și tendințele TVA? Ce provocări ne așteaptă în zona impozitării persoanelor fizice? De ce este auditul intern necesar pentru sănătatea unei organizații? Veți afla răspunsurile și multe altele la cea de-a VI- a ediție a seminarului Business Breakfast, organizat de echipa FiNEXPERT.

27.02.2018

Atelier: Split TVA - Cum să înțelegem și să gestionăm corect acest nou mecanism

Evenimente

Mecanismul de splitare a TVA poate ridica multe întrebări. Cine îl aplică și cum o va face? Care sunt obligațiile tuturor companiilor cu privire la split TVA?

12.12.2017

Pot-ul CCIFER al lunii decembrie

Evenimente

FiNEXPERT in parteneriat cu Cabinet d'Avocats Gruia Dufaut are placerea de a va invita la Pot-ul lunii decembrie, organizat de CCIFER.

28.11.2017

Tax and Finance Forum, Timisoara

Evenimente

FiNEXPERT va participa la Evenimentele din cadrul TAX & FINANCE FORUM 2017, care vor aborda cele mai importante aspecte fiscale, prezentate și analizate de experți din cele mai mari companii de consultanță din România.

17.11.2017

Tax and Finance Forum, Brasov

Evenimente

FiNEXPERT va participa la Evenimentele din cadrul TAX & FINANCE FORUM 2017, care vor aborda cele mai importante aspecte fiscale, prezentate și analizate de experți din cele mai mari companii de consultanță din România.

10.11.2017

Tax and Finance Forum, Bucuresti

Evenimente

FiNEXPERT va participa la Evenimentele din cadrul TAX & FINANCE FORUM 2017, care vor aborda cele mai importante aspecte fiscale, prezentate și analizate de experți din cele mai mari companii de consultanță din România. Vom dezbate tendințele în fiscalitatea la nivel internațional, modificările legislative din Codul Fiscal și Normele de Procedură Fiscală și noi reglementări contabile. Ediția de la București va include o conferință și seminarii de câte două ore ce vor acoperi cele mai de interes subiecte de fiscalitate pentru mediul de afaceri, iar evenimentele de la Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov vor include două sesiuni TAX Focus, cu slot-uri de 30-45 de minute de prezentări și sesiuni de întrebări și răspunsuri. De asemenea, în cadrul sesiunii IFRS Focus vom prezenta principalele subiecte și standarde de raportare financiară internațională.

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact