Evenimente

casiopeea-ro.jpg

28.09.2014

FINEXPERT va invita la cursa roz!

Evenimente

CASIOPEEA este un proiect UNIC in ROMANIA nascut din dorinta de a promova sportul si sanatatea prin actiuni concrete, cu impact direct in societate

10.09.2014

Atelier : Scheme de ajutor de Stat pentru finantarea investitiilor

Evenimente

FINEXPERT in parteneriat cu CCIFER, va propun un atelier de informare despre Noile Scheme de Ajutor de Stat pentru finantarea investitiilor private de catre Guvernul Romaniei.

09.04.2014

Business Breakfast Timisoara

Evenimente

In activitatea de peste 10 ani a societatii FINEXPERT ne-am confruntat cu nenumarate inspectii fiscale. In cadrul acestui eveniment ne-am propus sa va impartasim din experienta noastra, sa insistam pe punctele sensibile comune in majoritatea cazurilor si sa punctam situatii deosebite.

27.03.2014

Business Breakfast

Evenimente

FINEXPERT are placerea de a va invita sa participati la un eveniment devenit deja traditie. Ne dorim ca prin intermediul “Business Breakfast”-ului organizat in aceasta primavara sa va familiarizam atat cu modificarile legislative aplicabile in anul 2014 cat si cu abordarile existente in cadrul inspectiilor fiscale.

speedbusinessmeetinglacluj-napoca.jpg

04.03.2014

Speed Business Meeting la Cluj-Napoca

Evenimente

FINEXPERT in parteneriat cu Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER), Clubul Francofon de Afaceri din Cluj (C.FAC) si Primaria Cluj-Napoca, va dau intalnire la un Speed Business Meeting la Cluj-Napoca!

dsc_0216.jpg

04.03.2014

FINEXPERT sustine Practical Accounting Days

Evenimente

Finexpert participa la cea de-a IX-a editie a Practical Accounting Days (PAD). Acesta este un eveniment organizat anual de ASGIC si care isi propune sa faca legatura intre universitate si mediul de business.

24.04.2012

FINEXPERT VA PARTICIPA LA CEA DE-A 3 EDITIE A CONFERINTEI DE MANAGEMENT AL RISCULUI DE CREDITARE DIN BUCURESTI

Evenimente

FINEXPERT va participa la cea de-a 3 editie a Conferintei de Management al Riscului de Creditare din Bucuresti. Evenimentul va avea loc pe data de 24 Aprilie, 2012, la Hotelul RADISSON BLU, in Bucuresti.

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact