Suntem mandri sa anuntam faptul ca, incepand cu aceasta luna, Finexpert Consulting este cel mai nou membru al Asociatiei JHI.

Suntem cu adevarat incantati sa facem parte din familia JHI si asteptam cu interes sa colaboram fructuos multi ani de acum inainte.

Dezvoltarea constanta a afacerii si serviciilor noastre a impus sa luam masuri suplimentare si sa investim mereu in imagine si in colaborari intr-un mod care sa ne sporeasca valoarea, consolidand pozitia noastra nu doar pe piata locala, ci si pe cea internationala.

Avem in plan sa ne dezvoltam si mai mult in viitor, ramanand totodata fideli viziunii si integritatii noastre!

Despre JHI

JHI este una dintre cele mai vechi, stabile si unite asociatii profesionale de consultanta de ordin contabil, fiscal si de afaceri din lume. Avand peste 80 de firme membre care furnizeaza servicii in 155 de puncte din 46 de tari, Asociatia JHI cauta mereu sa-si extinda aria de acoperire pe masura ce apar si se dezvolta noi economii.

Valorile JHI

Excelenta in serviciile cu clientii, deschidere, integritate si onestitate in lucrul cu acestia si unul cu celalalt si aderarea la cele mai inalte standarde ale profesiei contabile. Interesele superioare ale clientului sunt intotdeauna pe primul plan.

Pentru mai multe informatii despre Asociatia JHI, faceti click aici.
Any presented information is general and is not meant to address the specific conditions of a particular individual or legal person. Although we try to provide accurate and up-to-date information, there is no warranty that such information is accurate at the time of its receipt or that it continues to be accurate. No action should be taken based on this information without relevant professional assistance following a careful examination of the circumstances that are typical of a particular state of affairs.