Re>patriot își propune să atragă românii valoroși plecaţi în străinătate înapoi acasă pentru a deschide o afacere.


Problemele pe care dorim să le rezolvăm sunt accesul limitat la informațiile privind oportunitățile de dezvoltare a unei afaceri în România și lipsa de încredere în posibilitatea de a avea succes ca om de afaceri corect. Adiacent vom comunica și oportunitățile de angajare pentru românii care vor să se întoarcă în țară în postura de angajați.

În diaspora sunt milioane de români. Conform unui studiu realizat în 2012, în Italia, 23% dintre români declarau că doresc să investească într-o afacere în România. Proiectul se adresează in general românilor care trăiesc în Italia, Spania, Marea Britanie sau alte ţări.
Proiectul se adresează în același timp și românilor care sunt de mult timp în străinătate și doresc să rămână acolo, dar sunt interesați să pornească o afacere în țară, transferand astfel în România expertiza și bunele practici dobândite în țara adoptivă.

Intoarcerea în țară a românilor din diaspora, a celor care au plecat în căutarea oportunităților și pentru o viață mai bună, ar produce o creștere economică de peste 5% anual. Avem nevoie de principii sănătoase, de o atitudine occidentală în fața muncii și de curaj pentru a aduce România acolo unde îi este locul! Hai acasă!

Mai multe detalii: repatriot.ro
Any presented information is general and is not meant to address the specific conditions of a particular individual or legal person. Although we try to provide accurate and up-to-date information, there is no warranty that such information is accurate at the time of its receipt or that it continues to be accurate. No action should be taken based on this information without relevant professional assistance following a careful examination of the circumstances that are typical of a particular state of affairs.