Summit-ul Investitorilor Straini 2016
Evenimentul unde Romania vorbeste cu seriozitate despre afaceri | 1-3 Noiembrie | Hotel Sheraton Bucuresti


Eveniment recomandat de

FiNEXPERT

Fiti alaturi de noi la cea de-a treia editie a Summit-ului Investitorilor Straini cel mai complex eveniment B2B dedicat competitivitatii la nivelul Romaniei, organizat de revista Business Review .

Intre 1 si 3 noiembrie, aici este locul unde Romania vorbeste cu seriozitate despre afaceri: 3 zile in care se face schimb de continut exclusiv, 600 de participanti cu care sa faceti afaceri, peste 50 de vorbitori si invitati internationali de top care va vor prezenta noi idei si oportunitati.

Vizualizati agenda completa a evenimentului aici.

Partenerii Finexpert beneficiaza de o reducere de 15%! Introduceti FIN2016 in campul aferent codului de reducere atunci cand va inscrieți on-line, sau luati legatura cu organizatorul, revista Business Review, la events@business-review.ro / +40 31 040 09 31.


Inregistreaza-te acum pentru a te alatura elitei romanesti de afaceri - un mix exclusiv si puternic de oameni, pe care rareori il vei gasi in acelasi loc: investitori de top, antreprenori de succes, reprezentanti ai companiilor de top, locale si internationale.

Strategia pe tara. Performantele investitorilor. Tulburarile la nivel global

Summit-ul din acest an va reuni principalele comunitati de afaceri straine pentru o serie de conferinte, ateliere specializate si discursuri tematice cu privire la perspectivele economice ale Romaniei pentru urmatorii ani. Cu o crestere de 3,8% in 2015 si de 6% in al doilea trimestru din 2016, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, previziunile pentru viitorul Romaniei ca destinatie atractiva de investitii devin tot mai prezente.

Ziua 1: Strategia pe tara

Mese rotunde, dezbateri si informari privind progresele de la factori de decizie, jucatori mari si functionari, axate pe un singur subiect principal: imbunatatirea modului de desfasurare a afacerilor.

Ziua 2: Performantele investitorilor

Reprezentanti de cel mai inalt rang din industriile cele mai active – industria IT, de cercetare & dezvoltare, energetica, a autovehiculelor, producatoare si imobiliara – va vor împartasi studii de caz, planuri de viitor, oportunitati de invatare si cooperare pe toate pietele.

Ziua 3: Tulburarile la nivel global

Aducerea elementelor perturbatoare pentru afaceri in centrul atentiei: modul in care modelele existente sunt reconfigurate si ce putem invata din aceste povesti revolutionare.

Discurs: John Riker - Strategia de tara

John Riker, Directorul General al Centrului de Inițiativă Blue Ocean Strategy este unul dintre principalii speakeri ai editiei din acest an a "Summit-ului Investitorilor Straini". Cu o experienta de peste 20 de ani in formularea si executarea strategiilor de afaceri, John va ilustra cum poate fi reconfigurata piata de afaceri si mai ales cum se pot valorifica oportunitatile in contextul lansarii Strategiei de tara a Romaniei.

Inscrieti-va acum!


Informatii suplimentare privind agenda evenimentului, temele de discutie si speakeri le gasiti pe pagina oficiala a evenimentului.

Contact: events@business-review.ro / +40 31 040 09 31.

Asteptam cu interes sa va intalnim la eveniment!

Any presented information is general and is not meant to address the specific conditions of a particular individual or legal person. Although we try to provide accurate and up-to-date information, there is no warranty that such information is accurate at the time of its receipt or that it continues to be accurate. No action should be taken based on this information without relevant professional assistance following a careful examination of the circumstances that are typical of a particular state of affairs.