Finexpert, in calitate de partener al BusinessMark, are placerea sa va anunte organizarea celei de a patra editii a evenimentului Tax & Finance Forum, eveniment ce va avea loc pe 11 si 12 noiembrie 2015, la București, Hotel Radisson Blu.

Forumul constituie un prilej de analiza si dezbatere a fiscalitatii din Romania, reunind reprezentanti din Ministerul Finanțelor, reprezentanti ai celor mai mari companii de consultanța dar si experti financiari, factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante companii prezente pe piata romaneasca.

In prima zi a evenimentului va invitam sa dezbatem impreuna subiecte legate de legislația europeana, modificari, armonizarea legislatiei romanești, Noul Cod Fiscal, TVA, impozitul pe profit/venit etc. pentru ca in ziua urmatoare sa aflam raspunsuri la unele dintre cele mai importante aspecte fiscale, in cadrul seminariilor dedicate.

Provocarea pe care colegii nostri, Mitel Spataru, Tax Manager si Ioana Serb, Senior Tax Consultant, o lanseaza in acest an, in cadrul workshopului, are ca si punct de plecare modificarile fiscale din zona impozitului pe venit si a contributiilor sociale obligatorii.

Participarea la eveniment echivaleaza cu 5 ore de pregatire profesionala pentru membrii Camerei Consultantilor Fiscali.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza www.business-mark.ro.

Va asteptam alaturi de noi pentru a afla informatii de top de la unii dintre cei mai influenti speakeri.

Any presented information is general and is not meant to address the specific conditions of a particular individual or legal person. Although we try to provide accurate and up-to-date information, there is no warranty that such information is accurate at the time of its receipt or that it continues to be accurate. No action should be taken based on this information without relevant professional assistance following a careful examination of the circumstances that are typical of a particular state of affairs.