Evénements

3-fec.jpg

31.10.2014

FINEXPERT a fost partenerul revistei Business Review la Summit-ul investitorilor străini

Evenimente

FINEXPERT a fost partenerul revistei Business Review la Summit-ul investitorilor străini, un eveniment cu durata de 3 zile care vă oferă un avantaj în ceea ce priveşte oportunităţile de a investi în România. Participanţii au învăţat cum să profite la maxim de afacerile lor din România, de la început până la sfârşit.

1254f2ed23.jpg

31.10.2014

FINEXPERT – Partener CCIFER la Business Accelerator

Evenimente

Fiind un concept inedit în România, este un eveniment comercial care propune participanţilor un program de întâlniri B2B prestabilit, pe baza opţiunilor exprimate în avans de societăţile înscrise.

casiopeea-ro.jpg

28.09.2014

FINEXPERT va invita la cursa roz!

Evenimente

CASIOPEEA este un proiect UNIC in ROMANIA nascut din dorinta de a promova sportul si sanatatea prin actiuni concrete, cu impact direct in societate

10.09.2014

Atelier : Scheme de ajutor de Stat pentru finantarea investitiilor

Evenimente

FINEXPERT in parteneriat cu CCIFER, va propun un atelier de informare despre Noile Scheme de Ajutor de Stat pentru finantarea investitiilor private de catre Guvernul Romaniei.

27.03.2014

Business Breakfast

Evenimente

FINEXPERT are placerea de a va invita sa participati la un eveniment devenit deja traditie. Ne dorim ca prin intermediul “Business Breakfast”-ului organizat in aceasta primavara sa va familiarizam atat cu modificarile legislative aplicabile in anul 2014 cat si cu abordarile existente in cadrul inspectiilor fiscale.

speedbusinessmeetinglacluj-napoca.jpg

04.03.2014

Speed Business Meeting la Cluj-Napoca

Evenimente

FINEXPERT in parteneriat cu Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER), Clubul Francofon de Afaceri din Cluj (C.FAC) si Primaria Cluj-Napoca, va dau intalnire la un Speed Business Meeting la Cluj-Napoca!

dsc_0216.jpg

04.03.2014

FINEXPERT sustine Practical Accounting Days

Evenimente

Finexpert participa la cea de-a IX-a editie a Practical Accounting Days (PAD). Acesta este un eveniment organizat anual de ASGIC si care isi propune sa faca legatura intre universitate si mediul de business.

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact