Testimoniale

Ce spun clienții noștri

Altavia

Petra JENEŠOVÁ, Financial Manager CEE

Since 2010 FiNEXPERT-BOSCOLO had provided us with complete accounting services, payroll and tax preparation. In our relationship with FiNEXPERT-BOSCOLO we have always received the prompt attention, relevant information and high level services. I appreciate especially the professionalism and flexibility, good planning and human approach with excellent communication skills of the FiNEXPERT-BOSCOLO employees. FiNEXPERT-BOSCOLO is one of my best experience with the external accounting company in my career.

Stericyle

Alina Tura - Director of Finance - Stericycle Romania

We developed a great partnership with FiNEXPERT-BOSCOLO and their responsiveness to our requirements and commitment to excellence is evident in all projects we had together. We appreciate their solutions offered and attention to detail proved during our collaboration.

CIGA Energy

Cristina Popescu, General Manager

CIGA Energy a pornit in 2010 ca un proiect greenfield. Astăzi, compania este lider incontestabil în livrarea de servicii de parte responsabilă cu echilibrarea (PRE) în România și de servicii de consultanță pentru piața de energie din România și din Europa Centrală și de Est. Am reușit această performanță și datorită unor parteneri precum Crowe. Spun partener, pentru că nicicând în cei 11 ani împreună, Crowe nu a fost un simplu prestator de servicii de audit financiar sau cenzorat. A fost un partener adevărat, care a învățat regulile complexe ale unui business specific, precum cel de PRE, care ne-a sfătuit și susținut constant. Cum aș descrie Crowe? Profesionalism, promptitudine, eficiență, calitate, oameni minunați. Ne bucurăm să îi avem alături!

BNP Paribas Real Estate Poland

Katarzyna Dezor, Financial Controller

I really enjoy working with FiNEXPERT-BOSCOLO and sincerely appreciate their efficient support, the level of detail and accountability the team has demonstrated during the last years. I am aware of their commitment to delivering quality services for our company. FiNEXPERT-BOSCOLO always provide helpful advice and timely documentation. It is helpful to work with people who have experience and such a caring approach.

Molson Coors

Angus Falconer, GBS Performance Director

FiNEXPERT-BOSCOLO have been, and continue to be a great partner to Molson Coors GBS. They listen carefully to understand our business needs and have been able to provide a high caliber of staff to meet our requirements.

Prisum

Dana Popescu, Finance Director

Cum as putea să descriu în câteva cuvinte o colaborare care a început în urmă cu aproape 18 - 19 ani, chiar de la înființarea companiei FiNEXPERT-BOSCOLO? Nimic mai simplu: oameni profesioniști cu valori puternice, în care integritatea și respectul sunt piatra de temelie pe care au construit afacerea care a evoluat extraordinar în toți acești ani. Am avut ocazia să lucrăm în toată această perioadă în diferite industrii, eu la rându-mi evoluând în cariera mea alături de oamenii din FiNEXPERT-BOSCOLO, lucrând în proiecte frumoase, provocatoare și de ce nu, proiecte care au schimbat "viața" organizațiilor în care am lucrat. Le mulțumesc tuturor pentru valoarea adăugată colaborării noastre și le urez mult succes în tot ce vor întreprinde de acum inainte!

Veeam

Andrei Romanescu, Managing Director

FiNEXPERT-BOSCOLO sunt parteneri ai Veeam de peste 3 ani si, in decursul acestor ani, au dat dovada de un inalt nivel de profesionalism. Solicitarile noastre au primit intotdeauna raspunsuri prompte si documentate si, in diverse ocazii, FiNEXPERT-BOSCOLO au facut eforturi suplimentare, pentru a ne ajuta cu cerinte aditionale – aratand in acest fel ca sunt cu adevarat un partener pe care ne putem baza si care merita increderea noastra. Am fost mereu foarte multumiti de calitatea serviciilor lor si de nivelul lor de expertiza, in toate situatiile in care am beneficiat de consilierea lor.

Raben Logistics Romania

Vlad Moldoveanu, Financial Coordinator

O echipă proactivă și motivată, care oferă o calitate excelentă a serviciilor!

Keysight Techonologies

Oana Ciurea, Director Financiar

Datorită calității deosebite și a eficienței procesului de înregistrare și raportare contabilă, nu ne-au dezamăgit nici măcar o dată în 13 ani de când îi avem alături. Prin profesionalismul membrilor săi, au oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre.

Urgent Cargus

Ioana Toma, Human Resources Manager

Sunt companii cu care ți-e drag să lucrezi. Știu să comunice cu clientul, cu respect și profesionalism. Au toată expertiza necesară. Sunt prompți. Rezolvă probleme. Găsesc soluții. Adică tot ce am găsit în colaborarea cu FiNEXPERT-BOSCOLO. Mă bucur să recomand această companie pentru calitatea serviciilor și a oamenilor săi.

Roxana Tilinca

General Manager - Triumph International

FINEXPERT-BOSCOLO este o companie profesionista, dinamica; au servicii complete si sunt foarte orientati pe piata din Romania. Au expertiza in companii multinationale si au un management foarte bun.

Luca TOSTO

Managing Director - TOSTO GROUP

Echipa Crowe ne sprijină în România de peste 15 ani. Pe langă profesionalismul, competența și dedicarea lor, am identificat în grupul lor de consultanță proactivitate, atenție mare față de client și o disponibilitate ieșită din comun. Un partener grozav! Suntem foarte entuziasmați de această relație.

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact