Istoria Noastră

Aflați mai multe despre istoria companiei noastre, dar și despre abordarea unică ce a atras și fidelizat mai mult de 500 de clienți.

FiNEXPERT-BOSCOLO a început cu o idee, puțin curaj, multă muncă și pasiune.

Peste 15 ani de performanță financiară remarcabilă pentru clienții noștri!

deschiderea primului birou, în București, devenit și sediul central al grupului Boscolo & Partners
se inaugurează biroul din Timișoara pentru piața locală de vest a țării aflată în creștere notabilă
Creștere rapidă. FiNEXPERT-BOSCOLO depășește cifra de afaceri de 1 milion de euro și are 55 de angajați
Înființarea celui de-al treilea birou, în Cluj – Napoca, cu scopul acoperirii cerințelor pe plan național, FiNEXPERT-BOSCOLO începe un parteneriat cu Fincont
FiNEXPERT și Fincont fuzionează
Boscolo & Partners se alătură Crowe Romania.
15 ani de activitate, 15 ani de cifre bune.
Cialt se alătură FiNEXPERT
FiNEXPERT & BOSCOLO fuzionează devenind astfel Crowe Romania
1994
1999
2003
2005
2009
2016
2018
2019
2020

FiNEXPERT – una dintre cele mai mari companii românești de servicii profesionale care furnizează servicii integrate de contabilitate, salarizare, audit & consultanță și taxe & corporate – și BOSCOLO – o companie internațională de consultanță, contabilitate, salarizare și audit, stabilită în România în 1994, cu birouri în București, Timișoara și Cluj, membră a rețelei Crowe Global încă din anul 2016 – fuzionează sub un singur nume: Crowe România.


Fuziunea plasează Crowe Romania pe poziția cu numărul 6 la nivel național în topul firmelor de consultanță, contabilitate și audit, conform cifrei de afaceri (aproximativ 9 milioane €).


Crowe Global

Crowe România este membră a Crowe, rețea globală de consultanță, audit și contabilitate, dezvoltată ca suport pentru companiile care își asumă angajamente transfrontaliere. Cotată în top 10 rețele de specialitate la nivel mondial, cu peste 33,000 de profesioniști grupați în 750 sedii, Crowe oferă expertiză detaliată și transparentă în peste 130 de țări din întreaga lume.


Expansiune și rebranding

FiNEXPERT-BOSCOLO se menține în topul companiilor de contabilitate cu capital românesc și în anii următori. În anul 2008 s-au introdus schemele de ajutor de stat, iar FiNEXPERT-BOSCOLO a acordat servicii de consultanță unui portofoliu impresionant de companii care au accesat cu succes aceste surse de finanțare a investițiilor. Succesul atrage după sine vizibilitate în piață, așa că în 2011 a demarat procesul de rebranding al companiei. Tot în 2011, au fost puse bazele unei noi linii de business, Taxe & Corporate. Următorii ani înseamnă creștere constantă a echipei și a portofoliului de clienți. În 2016 echipa FiNEXPERT-BOSCOLO ajunge să numere 100 de consultanți și este deja o prezență activă și constantă pe piață, participând la numeroase evenimente din industria de profil și împărtășind din experiența și ideile sale. În anul 2018 s-au aniversat 15 ani de activitate și 15 ani de cifre bune. 


Ce urmează?

FiNEXPERT-BOSCOLO își propune să ofere în continuare un nivel ridicat de calitate, profesionalism și soluții flexibile pentru un mediu de business din ce în ce mai dinamic, să fie un loc în care oamenii săi să se dezvolte profesional și nu numai.

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact