DESPRE NOI

FiNEXPERT-BOSCOLO oferă o gamă complexă de servicii profesionale

Cifrele sunt cuvintele noastre


Astăzi, FiNEXPERT-BOSCOLO oferă o gamă complexă de servicii pentru peste 1000 de clienţi, care beneficiază de un management financiar performant, prin îmbinarea know-how-ului internaţional cu flexibilitatea şi savoir-faire-ul local.


Încă de când am început, din 2003, viziunea noastră a fost să devenim cea mai bună companie românească de consultanță financiar - contabilă și fiscală. Factorii de succes pe care ne-am concentrat au fost: standarde de calitate internaţionale, o gamă largă de servicii, atragerea şi fidelizarea celor mai buni oameni. Și astăzi aceste elemente continuă să fie cheia succesului nostru.


Eforturile, pregătirea continuă şi rezultatele echipei noastre de peste 230 de consultanţi sunt cruciale pentru poziţia de top printre companiile românești de profil. Fluenţi în RAS, IFRS, IAS şi US GAAP, consultanţii noştri dezvoltă relaţii de afaceri durabile şi stabile cu clienţii şi partenerii, prin cunoaşterea în profunzime a nevoilor şi specificului afacerii acestora, precum şi a industriei şi a mediului fiscal şi de afaceri în care compania-client activează. 


Sintetizând, FiNEXPERT-BOSCOLO vorbește pe limba clientului! Această cunoaștere, alături de dezvoltarea profesională continuă și atitudinea proactivă orientată către soluții concrete, sunt fundamentele FiNEXPERT.


Dacă sunteți o companie care își dorește să lucreze cu cea mai bună echipă românească de servicii profesionale și care să vă ajute să vă atingeți obiectivele financiare, vă asigurăm că FiNEXPERT-BOSCOLO este soluția potrivită!

Parteneri

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact