Experiența noastră

la dispoziția dumneavoastră

18.12.2014

Echipa FiNEXPERT va ureaza Sarbatori Fericite!

Evenimente

Ateliere fara frontiere

06.12.2014

FAPTE BUNE FARA COSTURI SUPLIMENTARE

Articole

In prag de sarbatoare, inchiderea anului financiar poate aduce societatilor ocazii de a face fapte bune fara a inregistra costuri suplimentare.

scheme-banner-fr.png

20.11.2014

Ateliere FINEXPERT la IAŞI şi CLUJ - NAPOCA: Noi scheme de ajutor de stat pentru finanţarea investiţiilor

Evenimente

identitate-01.png

13.11.2014

FINEXPERT participa la Tax & Finance Forum

Evenimente

FINEXPERT, in parteneriat cu BusinessMark, are plăcerea să vă invite la cea de-a doua ediție a Tax & Finance Forum, eveniment ce va avea loc pe 13, 14 noiembrie 2014, la București, Hotel Radisson Blu.

10.11.2014

ORGANIZAREA SI EFECTUAREA INVENTARIERII PATRIMONIULUI

Articole

Avand in vedere apropierea finalului de an, va reamintim obligatia dvs. de a efectua organizarea si efectuarea inventarierii patrimoniului, activitate obligatorie prevazuta de Legea contabilitatii nr. 82/1991 cu modificarile si completarile ulterioare

1254f2ed23.jpg

31.10.2014

FINEXPERT – Partener CCIFER la Business Accelerator

Evenimente

Fiind un concept inedit în România, este un eveniment comercial care propune participanţilor un program de întâlniri B2B prestabilit, pe baza opţiunilor exprimate în avans de societăţile înscrise.

3-fec.jpg

31.10.2014

FINEXPERT a fost partenerul revistei Business Review la Summit-ul investitorilor străini

Evenimente

FINEXPERT a fost partenerul revistei Business Review la Summit-ul investitorilor străini, un eveniment cu durata de 3 zile care vă oferă un avantaj în ceea ce priveşte oportunităţile de a investi în România. Participanţii au învăţat cum să profite la maxim de afacerile lor din România, de la început până la sfârşit.

casiopeea-ro.jpg

28.09.2014

FINEXPERT va invita la cursa roz!

Evenimente

CASIOPEEA este un proiect UNIC in ROMANIA nascut din dorinta de a promova sportul si sanatatea prin actiuni concrete, cu impact direct in societate

10.09.2014

Atelier : Scheme de ajutor de Stat pentru finantarea investitiilor

Evenimente

FINEXPERT in parteneriat cu CCIFER, va propun un atelier de informare despre Noile Scheme de Ajutor de Stat pentru finantarea investitiilor private de catre Guvernul Romaniei.

09.04.2014

Business Breakfast Timisoara

Evenimente

In activitatea de peste 10 ani a societatii FINEXPERT ne-am confruntat cu nenumarate inspectii fiscale. In cadrul acestui eveniment ne-am propus sa va impartasim din experienta noastra, sa insistam pe punctele sensibile comune in majoritatea cazurilor si sa punctam situatii deosebite.

27.03.2014

Business Breakfast

Evenimente

FINEXPERT are placerea de a va invita sa participati la un eveniment devenit deja traditie. Ne dorim ca prin intermediul “Business Breakfast”-ului organizat in aceasta primavara sa va familiarizam atat cu modificarile legislative aplicabile in anul 2014 cat si cu abordarile existente in cadrul inspectiilor fiscale.

speedbusinessmeetinglacluj-napoca.jpg

04.03.2014

Speed Business Meeting la Cluj-Napoca

Evenimente

FINEXPERT in parteneriat cu Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER), Clubul Francofon de Afaceri din Cluj (C.FAC) si Primaria Cluj-Napoca, va dau intalnire la un Speed Business Meeting la Cluj-Napoca!

dsc_0216.jpg

04.03.2014

FINEXPERT sustine Practical Accounting Days

Evenimente

Finexpert participa la cea de-a IX-a editie a Practical Accounting Days (PAD). Acesta este un eveniment organizat anual de ASGIC si care isi propune sa faca legatura intre universitate si mediul de business.

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact