Camillo Giovannini

Camillo Giovannini

Audit Partner


Este responsabil de procedurile de Audit ale clienților cu companii mijlocii din diferite arii de activitate cu diferite principii contabile general acceptate, atât în plan domestic cât și internațional. În 2011 a fost numit Manager Senior responsabil de Departamentul de Audit din cadrul Crowe Romania.


Camillo a obținut Diploma de Master în “Business Administration, Management and professions” la Universitatea din Ferrara, Italia. A inceput consolidarea experienței sale fiscale prin susținerea diferitelor cursuri Grant Thornton (Taxa Directa, TVA) și concentrarea cunoștintelor pe probleme de TVA, tinând totodată cursuri în firmele locale majore. După câțiva ani, a început să-și concentreze progresiv calitățile pe serviciile de audit, care au și devenit prioritatea sa principală.


Camillo este membru al Corpului Expertilor Contabili și Contabililor Autorizați “Association of Certified Chartered Accountants (ACCA)” CECCAR și CAFR. Expertiza sa acoperă serviciul de audit a diferitelor afaceri de dimensiuni medii și mari. Este specializat în auditul cu privire la fuziuni, separări/scindări și lichidări. În ultimii ani, a fost responsabil și de auditul situațiilor financiare consolidate în GAAP și IFRS.


E-mail: camillo.giovannini@crowe.ro

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact