Roberto Falato

Roberto Falato

Tax Partner


S-a alaturat Boscolo & Partners in calitate de consultant taxe. Fiind responsabil de toate problemele legate de taxe, Roberto ofera consultanta clientilor la nivele diferite, pe tipuri de afaceri si activitati industriale, atat in plan domestic cat si international.


In anul 2011 a fost numit partener responsabil de Audit pentru Boscolo & Partners. Roberto a obtinut in 1994 Diploma de Licenta in Economie la Universitatea din Udine, Italia. Totodata si-a dezvoltat experienta in domeniul taxelor sustinand diferite cursuri Grant Thornton (cursuri legate de preturile de transfer, TVA, Expatriati) si studii de Master (Planificarea Fiscala – Universitatea Bocconi din Milano). Concentrandu-se pe afacerile mici si mijlocii, experienta sa cuprinde impozitul pe profit, taxele indirecte, fuziuni si achizitii, planificare fiscala precum si consiliere personala a clientilor perfect adaptata strategiei de planificare fiscala. Roberto este expert contabil, consultant fiscal si auditor in Italia, iar in prezent este in curs de obtinere a certificatului de Contabil Public in Statele Unite.


Avand un background solid in consultanta fiscala, Roberto Falato asigura in mod constant toata atentia sa fiecarui client prin intermediul activitatilor de audit, o adevarata valoare adaugata in afaceri, considerand ca Auditul trebuie sa ofere cu adevarat o platforma pentru o consiliere profesionala.


E-mail: roberto.falato@crowe.ro

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact