Roberto Turchetto

Roberto Turchetto

Tax Partner


Colaborand cu clienti din sectoare si nivele diferite, atat pe plan domestic cat si pe plan international, a avut oportunitatea de a asimila o vasta experienta corelata cu studiile si specializarea sa, alaturandu-se echipei Boscolo & Partners Romania din 1994.


Roberto Turchetto a obtinut in anul 1992 Diploma de Licenta in Economie a Universitatii din Roma, Italia si Diploma pentru Planificare Fiscala Internationala a Universitatii Bocconi din Milano (studii de master). Roberto detine experienta relevanta in consultanta fiscala domestica si internationala, precum si in normele de impozitare si TVA, fiind specializat pe probleme de taxa si diligenta. Totodata este membru al Camerei Auditorilor din Romania si Italia si al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati (“Organization of Certified Chartered Accountants”).


Cunostintele aprofundate referitoare la legislatia fiscala din Romania sunt sustinute si consolidate prin participarea activa la diferite conferinte de profil, avand ca subiect principal investitiile straine directe din Romania. Roberto detine cunostinte solide de limba engleza si de limba romana, inclusiv de limba italiana la nivel nativ.


E-mail: roberto.turchetto@crowe.roCaptcha code
Sau mergi la pagina de contact