Mitel Spătaru

Mitel Spătaru

Tax Partner


Mitel Spătaru s-a alăturat echipei FiNEXPERT în anul 2004 și a devenit partenerul coordonator al departamentului de Taxe & Corporate zece ani mai târziu.


Mitel are o vastă experiență profesională de 20 de ani în domeniul financiar - contabil și de peste 10 în aria de expertiză fiscală. Pe parcursul carierei sale, el a asistat numeroase companii cu capital privat, românești sau internaționale, să identifice și să gestioneze cu succes problemele fiscale, a coordonat numeroase proiecte, de la revizii și audituri fiscale până la asistență în tranzacții și controale fiscale.


Mitel este licențiat al Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori și absolvent al unui masterat în domeniul "Contabilitate Internațională" - Facultatea de Contabilitate și Sisteme Informatice de Contabilitate, Academia de Studii Economice din București.


Este membru active al Camerei Consultanților Fiscali din România (CCF) și deține două certificări internaționale ADIT (Advanced Diploma in International Taxation) în domeniul principiilor impozitării internaționale și al prețurilor de transfer.


De asemenea, este speaker la numeroase conferințe și seminarii pe problematici fiscale și membru activ în grupurile de lucru în domeniul fiscal din cadrul AmCham, CCIFER și RBL.E-mail: office@fin-expert.ro
Tel:  + 4(021) 311 44 65/66
         + 4(021) 529 77 30/31

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact