Carlos Sanz-Mulas

Carlos Sanz-Mulas

Tax Partner


Carlos Sanz-Mulas este partener în zona fiscală din Crowe România și coordonează Spanish Desk-ul societății.


Cu peste 30 de ani de experiență în fiscalitate, lucrând din anul 1985 la Agenția Fiscală din Spania, și-a început activitatea în România în anul 1999, în calitate de Consilier de Preaderare în Ministerul de Finanțe, în vederea pregătirii României pentru aderarea la Uniunea Europeană.


În 2009, Carlos a înființat ăn România compania CIALT, cu suportul unei importante firme de consultanță spaniole, punând în aplicare cunoștințele sale referitoare la taxe, contabilitate, planificarea afacerilor, negociere, experiența în fiscalitate internațională, probleme de rezidență fiscală, și chiar prețuri de transfer. Compania s-a adresat cu preponderență mediului de afaceri spaniol din România, avand o experiență vastă și cunoscând foarte bine mediul legislativ, reușind astfel să ofere o viziune de 360 ° atât din România, cât și din Spania, devenind astfel un partener de încredere pentru mulți investitori.


Începând cu anul 2019 s-a alăturat grupului Finexpert si ca urmare a acestui demers, Grupul își amplifică know-how-ul internațional și își extinde echipa de consultanță cu un Spanish Desk integrat în biroul din București, continuând să susțină dezvoltarea și creșterea calității serviciilor oferite.


Carlos a obținut Diploma de Licență si Masterat în Economie de la Universitatea Complutense de Madrid din Spania. De asemenea, este membru al Corpul Expertilor Contabili și Contabililor Autorizați din Spania, precum și membru al Camerei Consultanților Fiscali din Spania și România (CCF) incepând cu anul 2010.


E-mail: office@crowe.ro

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact