Mauro Marchetto

Mauro Marchetto

Payroll Partner


Este responsabil de consultanta fiscala si corporate si suportul intreprinderilor mici si mijlocii, cu experienta sa specifica in realizarea bugetelor si strategiilor de afaceri, analize de situatii financiare, precum si declaratii financiare anuale si consolidate. Este partenerul Boscolo & Partners inca din anul 1992.


Mauro Marchetto a obtinut in 1988 Diploma de Licenta in Economie la Universitatea din Trieste, Italia, fiind expert contabil din 1991, cu specializare in Managementul de Control de la IPSOA Institutul din Milano (studii de master).


Mauro are experienta in probleme de consultanta in domeniul fiscal pe profit la nivel local si international, precum si impozite si TVA.


De asemenea, este membru al Camerei Auditorilor din Romania si Italia si al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati (“Organization of Certified Chartered Accountants”). Fiind numit de Curtea din Trieste ca expert, Mauro este expert in elaborarea de rapoarte de evaluare pentru contributiile si fuziunile de capital extraordinare.


E-mail: mauro.marchetto@crowe.ro

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact