Manuela Furdui

Manuela Furdui

Managing Partner


Manuela este partenerul fondator al FiNEXPERT, cu o vastă experiență profesională de peste 25 de ani în domeniul financiar contabil, pe parcursul căreia a fost implicată în numeroase proiecte complexe pentru companii locale și multinaționale, din diverse domenii de activitate.


Până în anul 2003, când a pus bazele companiei de consultanță FiNEXPERT, a ocupat funcția de manager în cadrul departamentului pentru servicii contabile și salarizare în cadrul KPMG România.


Manuela a absolvit Facultatea de Finanțe și Contabilitate a Academiei de Studii Economice, apoi a obținut Certificatul MBA în Afaceri Internaționale la Universitatea din Bristol - Marea Britanie și a absolvit programul Executive MBA în Afaceri Internaționale la École Nationale des Ponts et Chaussées - Franța.


Este expert contabil, auditor financiar și consultant fiscal, membru activ al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din Romania (CECCAR), al Camerei Consultanților Fiscali (CCF) și al Camerei Auditorilor din Romania (CAFR).


Totodată, este absolventă a cursului de “Leadership Creativ”, organizat de către Asociatia ERUDIO prin programul ERISMA si a cursului “ Conducerea prin valori prin programul EMERITUS. 

E-mail: manuela.furdui@fin-expert.ro


Tel:   + 4(021) 529 95 00

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact